BENADERING
AMSLOD.

AMSLOD EBIKES heeft ons benaderd om op maat gemaakte reclame in elk van hun vestigingen te installeren. De beschikbare schermen hiervoor waren smart-tv’s, die wij hebben omgevormd tot live-advertentieschermen. Wij hebben een complete oplossing geleverd met dataverwerking. Zo hebben we AMSLOD EBIKES in staat gesteld hun branding te verbeteren en hun producten op een visueel aantrekkelijke manier aan klanten te promoten.

Onze diensten zorgden ervoor dat de reclame dynamisch, relevant en voortdurend werd bijgewerkt met de laatste informatie, waardoor klanten goed op de hoogte waren van wat AMSLOD EBIKES te bieden had. Kortom, we waren blij om een uitgebreide oplossing te leveren die succesvol voldeed aan de behoeften van onze klant.

DATA
VERWERKING.

De verwerking van de data was altijd in handen van de marketingafdeling van AMSLOD. Dit betekende dat het belangrijk was dat wij de data op tijd verwerkten, zodat alle accurate marketinguitingen op tijd zichtbaar waren en nieuwe campagnes altijd werden gelanceerd. Het was ons doel om ervoor te zorgen dat de marketingafdeling alle relevante informatie had om de juiste visuele content weer te geven op alle locaties.

Wij werkten nauw samen met de marketingafdeling om ervoor te zorgen dat alle data correct werd geïnterpreteerd en geanalyseerd om te gebruiken in de digitale marketingstrategieën van het bedrijf. Dit zorgde ervoor dat AMSLOD effectieve en succesvolle marketingcampagnes kon uitvoeren op de desbetreffende schermen.

LIVE
CONTENT.

De verstrekte gegevens kunnen bestaan uit twee campagnes per dag, waardoor de weergegeven gegevens op de schermen altijd relevant moeten zijn. Dit kon niet worden bereikt met een USB-stick. Als oplossing heeft Digee een online portaal ontwikkeld dat gemakkelijk toegankelijk is, waardoor live-inhoud kan worden weergegeven op alle locaties binnen 10 minuten.

Het online portaal biedt meer flexibiliteit en snellere updates in reactie op veranderende marketingcampagnes. Dit zorgt ervoor dat de weergegeven inhoud altijd relevant is voor de huidige campagne. Met het gebruik van het online portaal heeft Digee ervoor gezorgd dat Amslod effectief hun boodschap kan communiceren naar hun publiek.

ELKE
LOCATIE.

De locaties van de online benadering waren voornamelijk in Nederland, maar ook in België. Het voordeel van een online benadering is dat promoties en content over de hele wereld kunnen worden weergegeven, ongeacht de locatie van de gebruiker. Dit betekent dat er een groot bereik gegenereerd kan worden met een scherm. 

Het internet heeft namelijk geen geografische beperkingen en daardoor kun je meer mensen bereiken dan met een fysieke locatie. Bovendien kunnen kosten bespaard worden doordat er geen fysieke locatie nodig is. Dit kan bijvoorbeeld de huur van een pand, nutsvoorzieningen en andere overheadkosten besparen. Het enige wat nodig is, is een website of platform waarop de content en promoties kunnen worden weergegeven. Wil je meer weten over onze dienst ga dan naar deze pagina

Door narrowcasting oplossingen te implementeren, kunnen bedrijven een professioneel imago vestigen en actieve klantbetrokkenheid creëren. Het kan helpen bij het stimuleren van de verkoop, omdat klanten zich bewust worden van de nieuwste promoties en producten die ze anders over het hoofd zouden kunnen zien. Narrowcasting is zonder twijfel een waardevol hulpmiddel dat bedrijven kan helpen om op een boeiende manier contact te leggen met hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd de informatie verstrekken die ze nodig hebben.