Digee biedt een complete oplossing voor een sterke online aanwezigheid, inclusief ontwikkeling, tegen een vast bedrag per maand. Met Digee kunt u uw eigen website laten bouwen, uw sociale media kanalen opzetten en beheren, e-mail marketing en SEO (zoekmachine-optimalisatie) inzetten om uw online aanwezigheid te versterken. Dit alles wordt ondersteund door een professioneel team van ontwikkelaars en marketeers die u helpen om uw online doelen te bereiken. Het vaste bedrag per maand zorgt voor transparantie en voorspelbaarheid in uw kosten. Bij Digee heeft u dus geen losse facturen of verrassingen achteraf. Kortom, Digee is de ideale partner voor elk bedrijf dat online wil groeien op een budgetvriendelijke en efficiënte manier.

FLEXIBEL
GEMAK.

Ons team van professionals garandeert dat jouw website voldoet aan de hoogste normen voor prestatie, kwaliteit en gebruiksgemak. Maak je geen zorgen over technische problemen, want onze klantenservice staat klaar om jou te helpen.

Wij begrijpen dat een website beheren een lastige taak kan zijn, daarom doen wij ons best om jouw website zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het enige wat jij hoeft te doen is ons te laten weten wat je wilt laten aanpassen op jouw website en wij regelen de rest. Kies voor DigeeFlex en je zult versteld staan hoe simpel websitebeheer kan zijn!

WEB
ON LEASE.

DigeeFlex is een bijzonder handige leaseconstructie die speciaal is ontworpen voor websites. Of je nu een kleine ondernemer, start-up of ZZP’er bent, DigeeFlex biedt een eenvoudige en betaalbare manier om je website te beheren. 

Het beste van alles is dat je geen hoge aanschafkosten hoeft te maken. Door te kiezen voor DigeeFlex kan je flexibeler omgaan met je budget en heb je meer ruimte om te investeren in andere belangrijke zaken voor je online aanwezigheid. Bovendien is het heel makkelijk om in te stappen. Met DigeeFlex is het allemaal een fluitje van een cent en profiteer je van de voordelen van een fantastische leaseconstructie voor je website.

FLEX BASE.

99,- .
 • WEBDEvELOPMENT 5 PAGINAS.
 • ONDERHOUD.
 • EENMALIGE CONTENT PLAATSING.

FLEX PLUS.

129,-
 • WEBDEVELOPMENT TOT 7 PAGINAS.
 • ONDERHOUD.
 • SERVICE
 • MAANDELIJKSE UPDATE
 • CONTENT AANPASSING 1X P.M

FLEX PREMIUM.

199,-
 • WEBDEVELOPMENT TOT 10 PAGINAS.
 • CUSTOM CSS CODE EN SCRIPTS
 • ONDERHOUD.
 • SERVICE
 • MAANDELIJKSE UPDATE
 • CONTENT AANPASSING 2X P.M
 • INCL DESIGN DIENSTEN
 • SEO
POPULAIR

ALLES
OMVATTEND.

DigeeFlex is een alles omvattend pakket met een scala aan fantastische functies die zijn ontworpen om uw online onderneming tot een succes te maken. Niet alleen biedt het webhosting aan, maar het wordt ook geleverd met eersteklas bedrijfse-mailservices, een uniek webadres en maandelijkse updates die ervoor zorgen dat uw website altijd fris en up-to-date blijft. 

En als u onderweg hulp nodig heeft, staat ons behulpzame team van experts altijd voor u klaar om u de best mogelijke ondersteuning te bieden. Of u nu net begint of uw bestaande bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, Digeeflex is de perfecte oplossing voor u.

FLEXIBELE
SERVICE.

DigeeFlex is meer dan alleen een standaard leaseconstructie! Het biedt talloze functies en services waarmee u uw website kunt personaliseren en verbeteren op manieren die u waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. U kunt nu bijvoorbeeld kiezen voor maandelijkse SEO-updates, waarmee uw website altijd geoptimaliseerd blijft voor de best mogelijke zoekresultaten. Dit betekent dat uw website altijd bovenaan de zoeklijsten zal verschijnen en uw publiek gemakkelijk naar uw site zal worden geleid. 

Bovendien biedt DigeeFlex ook Service on Demand (SOD) aan, waarmee u regelmatige check-ups en onderhoud kunt ontvangen als u daarom vraagt om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien. En als dat nog niet genoeg is, houden de maandelijkse content-updates uw site altijd fris, boeiend en up-to-date met de nieuwste informatie en trends in uw branche. Er zijn nog tal van andere geweldige functies en services die nu beschikbaar zijn via DigeeFlex, dus waar wacht u nog op?

Met DigeeFlex kunt u ook gebruik maken van onze overige diensten, zoals bijvoorbeeld onze Digee Foto- of Drukwerkdiensten. Met deze toevoegingen groeit uw website mee met de groei van uw onderneming. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag langs om samen met jou naar de opties te kijken.