Om een effectieve e-commerce site te ontwerpen zijn er vijf cruciale stappen die Digee volgt om u te garanderen van een Online Flagship Store.

1. Planning: Dit omvat het identificeren van de doelgroep, het analyseren van de concurrentie en het bepalen van de producten of diensten die zullen worden aangeboden.

2. Ontwerp: Zodra de planning is afgerond, begint de ontwerpfase en wordt er een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interface voor de site gecreëerd.

3. Ontwikkeling: In deze fase bouwen wij de functionaliteit van de site, zoals klantenregistratie, winkelwagentje en betalingsgateway.

4. Testen: Om ervoor te zorgen dat de site foutloos is, is het cruciaal om de functionaliteit en prestaties van de site te testen.

5. Lancering: Na het testen is de site klaar om live te gaan en winst te genereren.

Met deze stappen kunnen wij klanten een naadloze online shopping ervaring bieden terwijl ze omzet en winst opleveren voor bedrijven.

POPULARITEIT
E-COMMERCE.

E-commerce heeft de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit gewonnen en vormt vandaag de dag een belangrijk onderdeel van de algehele economie. Met de opkomst van nieuwe technologieën en internet is het voor bedrijven nu veel gemakkelijker geworden om hun producten en diensten online aan te bieden en te verkopen.

Dit biedt niet alleen een groot scala aan nieuwe kansen en mogelijkheden voor bedrijven, maar ook voor de consument. E-commerce stelt de consument in staat om gemakkelijk vanuit huis te winkelen en online aankopen te doen bij verschillende winkels, waardoor het makkelijker wordt om prijzen te vergelijken en de meest geschikte producten te kiezen.

De kracht van e-commerce zit hem in het gemak, de flexibiliteit en de mogelijkheden die het biedt voor zowel bedrijven als consumenten, en dit zal naar verwachting alleen maar verder toenemen in de toekomst.

EFFECTIEVE
WEBSHOPS.

Een webshop is niet zomaar een simpel geheel, maar bestaat uit verschillende onderdelen die samen zorgen voor een gestroomlijnde en effectieve werking van de website. Allereerst is er de front-end, oftewel de interface die de bezoeker van de website te zien krijgt. Hierbij spelen design, layout en gebruiksvriendelijkheid een grote rol.

Daarnaast is er de back-end, waar de websitebeheerder toegang toe heeft om bijvoorbeeld producten toe te voegen, orders te verwerken en statistieken te bekijken. Het is belangrijk dat deze back-end overzichtelijk en makkelijk te gebruiken is, zodat de beheerder snel en efficiënt kan werken.

Verder zijn er ook nog betaalmogelijkheden nodig, zoals iDeal, PayPal of een creditcardbetaling. Tot slot is er nog het logistieke aspect, waarbij de bestellingen goed afgehandeld moeten worden en de klant op de hoogte gehouden moet worden van de verzendstatus. Al deze onderdelen samen zorgen voor een perfect functionerende webshop.

TERUGKERENDE
KLANTEN.

Een prettige ervaring in een webwinkel is ontzettend belangrijk voor zowel de klant als de webwinkel zelf. Allereerst zorgt een prettige ervaring ervoor dat de klant met een goed gevoel terugdenkt aan de webwinkel. 

Hierdoor is de kans groter dat hij of zij terugkomt om opnieuw een aankoop te doen of zelfs aan te bevelen bij vrienden en familie. Daarnaast draagt een optimale webwinkelervaring bij aan de merkwaarde en reputatie van de webwinkel. Hiermee kan de webwinkel zich onderscheiden van de concurrentie, wat belangrijk is in een wereld waarin er steeds meer webwinkels actief zijn.

Bovendien kan een aangename webwinkelervaring leiden tot hogere conversie en omzet. Als klanten tijdens het winkelen geen obstakels ervaren en snel de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn, is de kans groter dat zij overgaan tot aankoop. Het is daarom van groot belang dat webwinkels blijven investeren in een prettige gebruikerservaring en klanttevredenheid.

SOCIAL
AUDIT.

Elk platform heeft zijn eigen unieke kenmerken en publiek, dus het is belangrijk om je doelmarkt te begrijpen en de platformen te kiezen die bij je doelen passen.

Als je eenmaal een aanwezigheid hebt op sociale media, is het belangrijk om je prestaties regelmatig te volgen en te analyseren. Dit geeft je inzicht in wat werkt en wat niet, en helpt je je strategie aan te passen.

Door je aanwezigheid op sociale media te analyseren, kun je je betrokkenheid verbeteren, je bereik vergroten en uiteindelijk meer resultaten behalen voor je bedrijf of persoonlijke merk. Het is dus cruciaal om tijd en moeite te investeren in het opbouwen van een sterke socialemediastrategie die aansluit bij je doelen.

Wij begrijpen dat een digitale winkel je bedrijfsvoering kan veranderen en dat het belangrijk is dat je vertrouwen hebt in degene die je helpt bij het opzetten van deze wereld. Bij ons ben je aan het juiste adres! Ongeacht of je bedrijf groot of klein is, wij geloven dat we je kunnen helpen bij het creëren van een mooie, functionele en op maat gemaakte digitale winkel.

Omdat we begrijpen dat elk bedrijf anders is, nemen we de tijd om naar je behoeften te luisteren en je te helpen bij het realiseren van je doelen. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, we bieden je graag een vertrouwelijk zakelijk advies onder het genot van een kopje koffie.