Bij Digee bieden we service design om de interactie tussen klanten en bedrijven te verbeteren door de gebruikerservaring te optimaliseren. We werken met vijf stappen die ons helpen om op een gestructureerde manier te werken:

1. Begrijpen: Allereerst moeten we de doelen en wensen van de klant begrijpen. Deze informatie halen we op door middel van onderzoek, zoals enquêtes en interviews.

2. Definiëren: Op basis van de informatie uit stap 1 kunnen we de behoeftes van de klant definiëren. Hierdoor wordt duidelijk wat er moet worden verbeterd.

3. Ontwerpen: Nu gaan we aan de slag met het ontwerpen van proposities die de behoeftes van de klant vervullen.

4. Implementeren: De proposities worden geïmplementeerd in de organisatie.

5. Evalueren: Tot slot evalueren we het resultaat en stellen we eventueel bij om de service te optimaliseren.

MERK
INTERACTIE.

Wanneer een klant interactie heeft met jouw merk, verzorg je een waardevolle dienst. Door deze dienst te verbeteren met behulp van innovatieve methoden en design tools, investeer je in de optimalisatie van de kwaliteit en de algehele ervaring van de klant. Hiermee laat je zien dat je waarde hecht aan hun loyaliteit en toewijding hebt om uitzonderlijke service te bieden. 

Door te focussen op service design kan je een positieve interactie creëren tussen jouw merk en klanten, wat zorgt voor een diepere connectie en langetermijnrelaties. Door een gebruikersgerichte aanpak te hanteren, kan je vertrouwen en vertrouwen opbouwen en jezelf positioneren als een betrouwbare aanbieder van hoogwaardige diensten.

DIGITALE
TRANSFORMATIE.

Als het gaat om digitale transformatie, zijn er nog steeds veel organisaties die voor enorme uitdagingen staan. Vertrouw er echter op dat er een oplossing beschikbaar is. Heeft jouw organisatie hulp nodig bij het zetten van de eerste stappen? Als je begint bij service design en jouw diensten bekijkt vanuit het perspectief van de klanten, zul je versteld staan van de resultaten. 

Deze methoden en ontwerptools zijn geschikt voor zowel publieke als commerciële dienstverlening, voor producten en zelfs voor de combinatie van product-dienst (product as a service). Geef ons je vertrouwen en samen lossen we de digitaliseringsuitdagingen van jouw organisatie op.

BETROUWBARE
WAARDE.

Bij Digee hebben integriteit, betrouwbaarheid en service design prioriteit. Ons doel is om waardevolle oplossingen te creëren in samenwerking met onze klanten, waarbij zowel de klant als de eindgebruikers baat hebben. 

We hechten veel waarde aan samenwerking en streven er altijd naar om de betrouwbaarheid en expertise van ons team te waarborgen.

PRIORITEIT
FOCUS.

Service design is opgebouwd uit vijf belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het ontwikkelen van digitale producten en diensten om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de behoeften van klanten.

  • Mensgerichte aanpak: Plaats de eindgebruiker altijd centraal in alles wat je maakt. Zorg ervoor dat ze hun taken naadloos kunnen uitvoeren.
  • Samenwerking: Luister naar feedback van alle belanghebbenden om je product of dienst te verbeteren en aan de behoeften van je klant te voldoen.
  • Iteratief: Geloven niet in ‘perfectie bij de eerste poging‘ maar blijf testen en prototypen om tijd en kosten te besparen tijdens het ontwikkelingsproces.
  • Sequentieel: Zorg ervoor dat elke stap van het ontwikkelingsproces goed gedefinieerd, uitgebreid en leidt tot een positieve klantervaring.
  • Holistisch: Elk proces is verbonden en een product of dienst moet als geheel worden gezien, niet als losse componenten. Denk aan de impact op iedereen die betrokken is.

Digee begrijpt het belang van servicewaarde en design bij webdesign. We stellen een gebruiksvriendelijk webdesign centraal dat voldoet aan de behoeften van de klant en leidt tot tevredenheid en loyaliteit. Vertrouw op ons voor aantrekkelijk, modern en geoptimaliseerd webdesign met een focus op servicewaarde en design. Dit zal uw online aanwezigheid versterken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw klanten.